HSP AS

fade

Osječko-baranjski starčevićanci daju potporu doc. dr. sc. Vlatki Vukelić i desnom okupljanju!

20 Travanj 2018 In Osječko-baranjska

Dana 19.04.2018. je u Hotelu Park Panolija održana zajednička konferencija za novinare HSP dr. Ante Starčević i stranke Desno.

Na konferenciji su koordinator HSP dr. Ante Starčević za Osječko-baranjsku županiju Goran Stipanović i član glavnog Odbora stranke Desno i povjerenik stranke za grad Našice Perica Perić govorili o inicijativi za okupljanje stranaka desnice.

Koordinator stranke HSP AS za Osječko-baranjsku županiju Goran Stipanović o inicijativi je izjavio: „Kao što je MOST okupio nezavisne stranke nama je cilj okupiti sve pravaške stranke. Pravaške stranke su razjedinjene, imamo 5 pravaških stranaka. Ideja nam je formirati jednu veliku organizaciju na strani desnice gdje bi bili lideri HSP dr. Ante Starčević i stranka Desno te pozivamo ostale pravaše da nam se priključe. Postoji veliki prostor za političko djelovanje i ljudima nedostaje desna opcija. Mi se vidimo kao predvodnici jedne velike pravaške koalicije.

Član glavnog odbora stranke Desno i povjerenik stranke Desno za Grad Našice Perica Perić u svom govoru je rekao: „Ova inicijativa je pokrenuta zbog nesuglasica i razjedinjenosti desnice. Cilj je da se okupimo u jednu cjelinu, a pošto su visoki dužnosnici stranke Desno i HSP Ante Starčević Ante Đapić i Pero Ćorić uspjeli neke svoje nesuglasice izgladiti znači da tu ima prostora za suradnju. Ovim putem kao povjerenik za Grad Našice pozivam sve bivše pravaše, sadašnje pravaše, ljude koji su desno orijentirani da se priključe. Mogu se javiti gospodinu Stipanoviću ili meni i otvorena su vrata svim strankama koje su desno orijentirane. Spremni smo za jednu suradnju na višem nivou. Imam i na Općini Podgorač kontakte s određenim ljudima koji su desno orijentirani da se i tamo udružimo.

Kontaktirajte nas

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.

Pratite nas putem

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Osječko-baranjska Osječko-baranjski starčevićanci daju potporu doc. dr. sc. Vlatki Vukelić i desnom okupljanju!