HSP AS

fade

Tomislav Džanak: "Doc. dr. sc. Vlatka Vukelić kao lider HSP AS te pravaškog i domoljubnog okupljanja nema alternative!"

23 Travanj 2018 In Vukovarsko-srijemska

Kao utemeljitelj HSP AS, stožerne i trenutno najsnažnije pravaške stranke ali i kao visoki stranački dužnosnik, član Predsjedništva HSP AS, moram iznijeti svoj stav i stav mojih suradnika. Svjedok sam svakodnevnih političkih manipulacija i iznošenja neistina u hrvatskom medijskom prostoru. Kao čovjek koji je dosljedno baštinio i provodio pravaške ideale dajem punu potporu dopredsjednici HSP AS doc. dr. sc. Vlatki Vukelić da preuzme kormilo HSP AS ali i da nastavi započeti projekt pravaškog i domoljubnog okupljanja.

Svako tko se bavi politikom ima pravo na političke ambicije pa čak i onda kada su one nerealne i neostvarive ali nema pravo koristiti se političkim mehanizmima neprimjerenim sadašnjem političkom trenutku. U skladu s tim u ime vukovarskih starčevićanaca kao član najviših stranačkih tijela ograđujem se od vanstatutarnih aktivnosti na državnoj ili na razini Vukovarsko-srijemske županije.

Osobno nisam pozivan na tzv. sjednice Predsjedništva stranke ili Županijskog vijeća VSŽ kao i veliki broj legalno izabranih stranačkih dužnosnika. Ograđujem se od tamo nelegalno donesenih zaključaka a osuđujem i nelegalno održanu sjednicu tzv. Časnog suda.

Kontaktirajte nas

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.

Pratite nas putem

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Vukovarsko-srijemska Tomislav Džanak: "Doc. dr. sc. Vlatka Vukelić kao lider HSP AS te pravaškog i domoljubnog okupljanja nema alternative!"