HSP AS

fade

Gradski vijećnik i Podružnica HSP AS Petrinja podupiru politički smjer doc. dr. sc. Vlatke Vukelić!

24 Travanj 2018 In Sisačko-moslovačka

U svoje osobno ime, kao vijećnik HSP AS u gradskom vijeću grada Petrinje, te u ime cijele Podružnice HSP AS Petrinja izražavam ovim putem punu potporu dopredsjednici HSP AS doc.dr.sc. Vlatki Vukelić kako u njenom preuzimanju kormila HSP AS, tako i u daljnjem okupljanju istinskih pravaša, te desnom okupljanju političkih stranaka, udruga i istaknutih pojedinaca, s krajnjim ciljem zajedničkog izlaska na sve predstojeće izbore.

Ovakav politički smjer jednostavno nema alternative, a osnivanjem zajedničkog kluba vijećnika u gradskom vijeću grada Petrinje s vijećnicima istog ili sličnog političkog svjetonazora i sami smo udarili temelj navedenom.

Vodstvo HSP AS koje kao na tekućoj traci izdaje nelegalna i izvanstatutarna isključenja nema našu potporu. Ograđujemo se od svih odluka koje su na tom tragu donesene, a započele su 01.07.2017. godine isključenjem hrvatskog generala Zvonka Peternela i drugih visokih stranačkih dužnosnika.
Isto se nastavilo kriminalnim krivotvorenjem isključenja glavnog tajnika, nastavilo se nelegalnim isključenjem dopredsjednice stranke, a uvjereni smo da će se isto dešavati u bližoj budućnosti.
Prema našim najavama, brojne stranačke organizacije na terenu i visoki stranački dužnosnici javno će se ograditi od ovakvih postupaka.

Dok oni „oštre olovke“, mi se ubrzano spremamo za stvaranje snažne desnice koja će imati znanja i sposobnosti preuzeti odgovornost upravljanja državom.

Kontaktirajte nas

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.

Pratite nas putem

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Sisačko-moslovačka Gradski vijećnik i Podružnica HSP AS Petrinja podupiru politički smjer doc. dr. sc. Vlatke Vukelić!